PREVESLALI GA! Gvardiolin poraz karijere!

Autor:

Sport

27.12.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac se prisetio bolnih trenutaka.

PREVESLALI GA! Gvardiolin poraz karijere!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola otkrio je koji poraz mu je najteže pao u bogatoj trenerskoj karijeri.

Real Madrid je 2014. godine "demolirao" minhenski Bajern sa ukupnih 5:0 u polufinalu Lige šampiona, a Španac je ljut na sebe jer je "slušao druge".

To je moj najgori poraz u karijeri. To nisam bio pravi ja. Činio sam stvari koje inače ne radim, previše sam slušao druge. Bio sam prehrabar u polufinalu Lige šampiona. Izgubio si? Je*iga, nema veze, pobedićeš drugi put, ali izgubiti bez osećaja da si učinio sve što možeš, to je najgore - prisetio se španski stručnjak.

"Kraljevski klub" je potom 24. maja iste godine na stadionu "Luž" u Lisabonu savladao gradskog rivala, ekipu Atletika, rezultatom 4:1, posle produžetaka, a gol za 1:1 postigao je Serhio Ramos u trećem minutu sudijske nadoknade.

Podsetimo da je Gvardiola Bavarce napustio dve godine kasnije preuzevši "Građane", a u Minhen nije uspeo da donese pehar elitnog takmičenja, koji se još uvek čeka i na "Etihadu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading