PATRIJARH PORUČIO SRPSKOM NARODU NA KiM: Ne bojte se!

Autor:

Vesti

27.12.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Porfirije obratio se javnosti nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem-

PATRIJARH PORUČIO SRPSKOM NARODU NA KiM: Ne bojte se!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

- Ponovio sam i podvukao ono o čemu sam predsednik govori da moramo učiniti sve da se po svaku cenu sačuva mir i molio sam lično predsednika, kao što molim i čitavu Vladu da učine sve da se sačuva mir i d ne dođe do oružanih sukoba, jer neće nikome doneti mir - poručio je patrijarh Porfirije.

- U isto vreme molim i one koji imaju vlast u Prištini, jednako molim i velike sile i političke institucije koje su važne i donose odluke u centrima moći, odluke koje neretko utiču na sve nas da da ju sve od sebe i da pomognu da se sačuva mir i da ljudski životi budu interes veći od svakog interesa - dodao je.

Kako je rekao, potpuno je siguran da oni to mogu.

I molim se Bogu da on svojom ljubavlju dotakne umove i srca svih ljudi, naročito onih koji žive na KiM i da Bog da mira između Albanaca i Srba, da svima nama koji slavimo Božić to bude dan milosti i mira. Molim sve da se sačuva mir. Neka vas Bog blagoslovi, vama i vašim porodicama da da svaku blagodet i da proslavite Božić u radosti, kako bismo onda mogli da čujemo reči anđela, koji kaže - Ne bojte se i onda kad je smrt na pragu, jer je i ona pobeđena, evo rađa se gospod, da bi vam pokazao da je uvek na strani istine i pravde i rađa se da bism odagnali strah - naglasio je patrijarh.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading