MILOJEVIĆ OTVORENO O POJAČANJIMA I ODLASCIMA: Otvorio sve karte, ovo su navijači čekali!

Autor:

Sport

27.12.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv period čeka Crvenu zvezdu.

MILOJEVIĆ OTVORENO O POJAČANJIMA I ODLASCIMA: Otvorio sve karte, ovo su navijači čekali!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Crvena zvezda je već dovela Uroša Spajića, a očekuje se još nekoliko novajlija u zimskom prelaznom roku.

Spominju se Marko Stamenić, Nemanja Maksimović i mnogi drugi, a evo šta na sve to kaže trener srpskog šampiona Miloš Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Prvo zimsko pojačanje... Uroš Spajić sa Mitrom Mrkelom

- Dolazak Spajića je jako značajan, dete je Zvezde, igrao je na vrhunskom nivou, polako ćemo ga uključivati u rad. Nije da smo neaktivni na tržištu, nego smo obazrivi. Gledamo da pronađemo ono što na mje potrebno, da ne mislimo samo o kvantitetu. Imamo jako veliku grupu, takmičenja na dva fronta, čekamo da vidimo da li će biti i odlazaka, a to je više pitanje za sportskog direktora Mrkelu i Marka Marina - rekao je Milojević, a prenosi "Sportski žurnal".

Kao i uvek, biće i odlazaka iz kluba.

- Eraković i Mitrović i naši najbolji Ivanić, Dragović i ostali uvek imaju ponude, na klubu je. Spreman sam da neko ode, videćemo šta će biti. Proces stvaranja je dinamičan, neko će i doći, ne možete da zadržite sve igrače, jer klub funkcioniše tako što i prodaje. Ne bi trebalo žuriti, jer imamo veliki broj kvalitetnih mladih igrača koji mogu da dobiju veću minutažu.

Nedavno je bio na utakmici košarkaša Crvene zvezde protiv Borca i tom prilikom bio upitan da li bi neki Argentinac mogao da stigne u fudbalsku sekciju, posle Luke Vildose i Fakunda Kampaca u košarkaški klub.

- Ne mora Leo Mesi, može i Enco Fernandez iz Benfike - našalio se Milojević, pa pojasnio:

- Prednost u košarci, kad se tiče dovođenja velikih pojačanja, je sistem takmičenja, igra se u većim mestima i halama. To bude igračima atraktivnio osim toga što možete da ih platite. Kod nas neće da dođu zbog šest ili osam utakmcia u Evropi, jedno ako im propadnu prva ili druga opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading