PREDSEDNIK ČESTITAO BOŽIĆ VERNICIMA KOJI BOŽIĆ SLAVE PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Želim da Vas ljubav i mudrost nadahnjuju!

Autor:

Vesti

23.12.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je uputio čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

PREDSEDNIK ČESTITAO BOŽIĆ VERNICIMA KOJI BOŽIĆ SLAVE PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Želim da Vas ljubav i mudrost nadahnjuju!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

U čestitki se kaže:

- Vaša Preuzvišenosti,

Iskreno Vam čestitam Božić i Novu 2023. godinu. U svetlosti Praznika Hristovog rođenja koji trajno simboliše hrišćanske vrednosti mira, saradnje i punog međusobnog uvažavanja, želim da Vas ljubav i mudrost, na dobro svih naših građana, izdašno nadahnjuju u služenju i suočavanju sa izazovima današnjice. U Republici Srbiji i njenim državnim organima, upravo kao i u godinama koje su iza nas, imaćete dobronamernog i pouzdanog partnera u dijalogu i u procesima dalje izgradnje harmoničnog i pravednog društva.

Želim Vam u Novoj godini dobro zdravlje i uspeh u Vašoj uzvišenoj službi - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading