KFOR SE RASPOREĐUJE NA JARINJU! Postavljena bodljikava žica! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.12.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misija KFOR-a postavila je ovog jutra bodljikavu žicu, nakon što je najavljeno da će na ovom administrativnom prelazu danas biti održan skup "Nikad granica, Kosmet je Srbija".

KFOR SE RASPOREĐUJE NA JARINJU! Postavljena bodljikava žica! (FOTO)

Foto: Kosovo Online

Na Jarinju, kao i u Lešku i okolini jutros je pojačano prisustvo patrola Kfora, javlja dopisnica Kosovo onlajna sa terena.

Tu je nekoliko džipova sa britanskim vojnicima koji se raspituju kod lokalnih Srba da li će ići danas na protest na prelazu Jarinje, koji su za 13 časova preko društvenih mreža najavile neke desničarske organizacije iz Crne Gore, RS i Srbije.

Srbi iz Leposavića koji već osam dana stoje na barikadama zbog hapšenja Dejana Pantića i drugih Srba sa severa, noćas su primetili premeštanje jedinica Kfora iz baze Noting Hil ka Jarinju.

- Više od 15 džipova "hamer" i nekoliko Kforovih kamiona primetili smo noćas na okolnim seoskim putevima, priča se i da su razvukli bodljikavu žicu na nekim mestima - rekao nam je jedan od ljudi na barikadama.

Kfor se za sada o ovome nije zvanično oglasio. Prema informacijama sa Jarinja, oni su u neposrednoj blizini prelaza postavili bodljikavu žicu i barikade, prenosi Kosovo online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading