MOLIM ZA JEDAN POZIV PORODICI! Vapaj brata Dejana Pantića sa barikada: Niko ne zna ni gde je, ni da li je primio terapiju!

Autor:

Vesti

15.12.2022

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se brat uhapšenog policajca Dejana Pantića.

MOLIM  ZA JEDAN POZIV PORODICI! Vapaj brata Dejana Pantića sa barikada: Niko ne zna ni gde je, ni da li je primio terapiju!

Foto: Kosovo Online

Brat uhapšenog bivšeg policajca Dejana Pantića, Siniša Pantić, izjavio je kako je na barikadama od prvog dana, ali da još ništa ne zna o svom bratu, ni da li je dobio terapiju koja mu je poslata, a napominje i da se nisu čuli sa njim.

- Kad sam sinoć čuo od glavnog predstavnika Euleksa da ni on ne zna gde je, ni da li je primio terapiju, nije mi bilo svejedno. Najviše bih voleo da nam dozvole bar jedan poziv, meni kao bratu ili njegovoj najbližoj porodici da se javi, ženi ili sinu, kome god on hoće da se javi - kaže Siniša Pantić.

Dodaje da bi najviše voleo da ga puste na slobodu.

- Voleo bih da ga puste jer je nevin, a ja to najbolje znam da jer sam svakodnevno bio sa njim u kontaktu. Molim ko može da pomogne da ga puste što pre, a ako ne, bar da bude u kućnom pritvoru dok ne prođe taj proces od mesec dana koji mu je dodeljen ili da bude pušten skroz na slobodu a da proces traje - kaže Siniša Pantić.

Srbi na severu Kosova su već 6. dan na barikadama nakon hapšenja Dejana Pantića i niza incidenata koji su se dešavali. ROSU je danima upadao u Severnu Mitrovicu, zauzeo je objekat brane Gazivode gde je maltretirao zaposlenog i poceoa srpsku zastavu, a zatim su i pripadnici specijalnih jedinica išamarali sprskog dečaka, jer nije dozvolio da ga pretresu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras tokom obraćanja na RTS-u da pretpostavlja gde se Pantić nalazi, ali da nije njegov posao da zna, već "onoga koji kaže da ne zna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading