VODITELJKA "SLAGALICE" PROŠLA GOLGOTU: Dva puta je pobedila OPAKU BOLEST, a reči doktora i dalje joj odzvanjaju u ušima!

Autor:

Zabava

18.12.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedan razlog doveo je do toga da se Milici Gacin karcinom na dojci vrati

VODITELJKA "SLAGALICE" PROŠLA GOLGOTU: Dva puta je pobedila OPAKU BOLEST, a reči doktora i dalje joj odzvanjaju u ušima!

Foto: instagram.com

Milica Gacin

Voditeljka Milica Gacin, koju gledamo u kvizu "Slagalica", jedno vreme se povukla sa malih ekrana, a razlog je opaka bolest sa kojom se borila. 

Naime, voditeljka skoro nikada ne priča o svom životu, a sada je odlučila da progovori o opakom raku dojke koji joj je dijagnostikovan, i to dva puta.

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - otkrila je voditeljka svojevremeno za "Gloriu".

Republika

Foto: instagram.com

Milica Gacin

Tumor se, nažalost, vratio, a posle druge operacije Gacinova je želela da sazna zašto se kobna sudbina ponovila.

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - ispričala je Milica Gacin za pomenuti magazin.

Republika

Foto: Youtube/RTS Slagalica

Milica Gacin dok vodi Slagalicu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading