ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA PROŠLA KROZ PAKAO! Htela da smanji grudi, pa saznala da ima tumor: Veći su ožiljci na srcu i duši!

Autor:

Zabava

21.11.2022

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Jevremović želela je na intervenciju smanjenja grudi, ali joj je sudbina priredila obrt

ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA PROŠLA KROZ PAKAO! Htela da smanji grudi, pa saznala da ima tumor: Veći su ožiljci na srcu i duši!

Foto: youtube.com/printscreen

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena, svojevremeno je prošla kroz pakao kada je, umesto operacije smanjivanja grupi, saznala da zapravo ima tumor na dojci.

Naime, svojevremeno se Jelena Jevremović odlučila na estetski poduhvat na koji se ne odlučuje mnogo ličnosti sa domaće javne scene, ali se naizgled jednostavana intervencija pretvorila  u pravu životnu dramu.

- Ja nisam išla da sredim svoje telo, već da smanjim svoje prirodne grudi koje su bile prevelike. U medijima je bila priča da sam išla da uvećam grudi. Mada ja sam stvarno prirodno imala prevelike grudi i to mi je jako smetalo, čak mi je i jedna dojka bila veća od druge. Ta razlika je stvarno bila ogromna, čak broj i po. Ja sam sve vreme išla i jednu izvlačila dok sam drugu uvlačila - rekla je pevačica i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Jevremović u Grand magazinu

- Kada sam otišla na pregled našli su promenu na dojci, ispostavilo se da je tumor. Srećom beningno je bilo u pitanju. Ostali su ožiljci, međutim oni su smešni naspram onih koje nosim na duši i srcu - rekla je Jevremović za "Kurir".

Republika

Foto: Youtube.com/KO VAM DADE TERMIN

Jelena Jevremović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading