VUČIĆ SA NOVOIZABRANIM AMBASADORIMA SVETE STOLICE, SIRIJE I GRČKE: Nadam se da će saradnje naše zemlje dobiti novi zamah! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.12.2022

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je primio novoizabrane ambasadore.

VUČIĆ SA NOVOIZABRANIM AMBASADORIMA SVETE STOLICE, SIRIJE I GRČKE: Nadam se da će saradnje naše zemlje dobiti novi zamah! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Vučić sa ambasadorima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora apostolskog nuncija Svete stolice nadbiskupa Santa Ganđemija, ambasadora Sirijske Arapske Republike Basema Džamana Age i ambasadorke Republike Grčke Marije Levadi.

Vučić je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu ambasadorima, a fotografije susreta sa zvaničnicima je objavio na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

- Poželeo sam novoimenovanim ambasadorima srdačnu dobrodošlicu i izrazio nadu da će njihovim postavljenjima saradnje naših zemalja i naroda dobiti novi zamah i intenzitet - napisao je predsednik Vučić u objavi na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zarz

12.12.2022 15:10

Koliko mi je poznato, ambasadori se ne biraju nego se postavljaju ukazom