DANICA GRUJIČIĆ PRELOMILA! Ministarka predložila smenu!

Autor:

Vesti

04.12.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Grujičić predložila smenu v.d. direktorke Laze Lazarević

DANICA GRUJIČIĆ PRELOMILA! Ministarka predložila smenu!

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Ministarka zdravlja Danica Grujičić kazala je jutros, da je Vladi predložila smenu v.d. direktorke Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", Ivane Stašević Karličić.

Ministarka Grujičić je izjavila je, da je ustanovu Laza Lazarević posetila i inspekcija koja je pronašla određene nepravilnosti.

Ministarka Grujičić je kazala da je ovu ustanovu posetila i inspekcija, koja je pronašla određene nepravilnosti.

- Otišla sam u Lazu Lazarević i veoma pažljivo saslušala direktorku. A potom sam razgovarala i sa drugom stranom jer nas život uči da istina uvek može da bude negde na sredini. Zamolila sam ih da sačekaju desetak dana dok Ministarstvo zdravlja ne uđe u problematiku i dok ne sagledamo šta se sve dešavalo od početka mandata direktorke. Međutim, posle desetak dana nastupili su novi otkazi. Inspekcija Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje je ustanovila da je bilo prijave o nenamenskom trošenju novca pa je ustanovljeno da je fakturisano više lekova nego što je potrošeno i da na računu ove klinike nema sredstava za ishranu, a ishrana nije plaćena dobavljačima - kazala je prof. dr Grujičić.

Ministarka Grujičić je dodala da je v.d. direktorka Ivana Stašević Karličić odbila da da dokumentaciju na uvid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Crni

04.12.2022 23:51

Kako to mislite nece da preda dokumenta? Vi ste Ministar u Vladi RS, ne razumem ili vrsite vlast ili dajte ostavku i raspustajte ministarstvo ako nicemu ne sluzi i ne mozete da pogledate najbanalnije. Kako se onda lece ljudi smete li koristiti znanje ili kod vraca po pomoc?