SNS ŠABAC PORUČIO ZELENOVIĆU: Preporučujete se za ulogu Vuka Brankovića samo za malo političke pažnje

Autor:

Vesti

02.12.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac osuđuje poziv Nebojše Zelenovića, upućen Nenadu Ristiću, novoizabranom Ministru za zajednice i povratak u Vladi Kosova, da se priključi zeleno levom bloku i, kako navodi, pusti Kosovo da se razvija kao sve ostale Evropske zemlje, navodi se u saopštenju GO SNS Šabac.

SNS ŠABAC PORUČIO ZELENOVIĆU: Preporučujete se za ulogu Vuka Brankovića samo za malo političke pažnje

Foto: Promo foto

Ovakve izjave štete Srbiji ali i nedužnom narodu na Kosovu i Metohiji, a veoma su opasne kada dolaze iz redova srpskih političara.

Dobro razumemo potrebu da se bude opozicija, kritikuje vlast kada donosi nepopularne poteze, ali ne razumemo poriv da se ide protiv interesa sopstvene zemlje i njenog naroda. Takvu mržnju nikakvi politički poeni ne mogu oprati.

Šta podrazumeva floskula “pustiti Kosovo da se razvija kao svaka Evropska zemlja”?! Odlično razumemo šta znači pustiti, ostaviti, zanemariti, ali nas brine tako olako puštanje i odricanje od sopstvene zemlje koju su nam preci izborili i ostavili u nasleđe. Olako predavanje zemlje Lazareve dolazi samo od onih koji tu istu ne smatraju svojom.

Naša je dužnost da branimo narod koji je baš tu gradio ognjišta svoja, a vi nam otežavate jer sada moramo da čuvamo i od vas samih koji se zarad sitnih interesa prodajete za veće Evropejce od Evropljana. Zaboravljate pravo i pravdu, istinu i slobodu!

Zabrinuti smo zbog spremnosti da se udružite sa svakim ko je protivnik Aleksandra Vučića, bez obzira na namere i odnos prema narodu svom. To samo govori o pohlepi za vlašću, isključujući potrebe Srba na Kosovu i njihovog života u sopstvenoj zemlji. Svojom izjavom svrstali ste se u red Kurtijevih Srba usred Srbije. Ne trebaju nam neprijatelji sa strane, jer ne znamo kako da utišamo naše u sopstvenoj zemlji koji se dižu protiv naroda svog.

Preporučujete se za ulogu Vuka Brankovića samo za malo političke pažnje. Kako ćete se posle ove izjave vratiti u Šabac i međ Šapčane samo vi znate. Ako Vam je do naroda uopšte stalo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (6)

Loading
Laza

02.12.2022 11:35

Dok je Vučića, Srbija je stabilna i nezavisna.

Ruža

02.12.2022 11:36

Srbija je stabilna i nezavisna zemlja. Bravo Vučiću, predsedniče naš!

Laza

02.12.2022 11:37

Bravo Šapčani, pravi Srbi, tako se bori za svoj narod!

Rozalija

02.12.2022 11:38

Naprednjaci u Šapcu, svaka čast! Nema predaje!