ČUČKO-BRČKO! Gradski menadžer se provodio u Dubaiju pa skoknuo u Dohu: POSAO NEK ČEKA DOK NE PROĐE SVETSKO PRVENSTVO!

Autor: K. B. - B. B.

Vesti

25.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Miroslav Čučković brčka se u Dubaiju i prati uživo Svetsko prvenstvo u Kataru umesto da rešava probleme u prestonici.

ČUČKO-BRČKO! Gradski menadžer se provodio u Dubaiju pa skoknuo u Dohu: POSAO NEK ČEKA DOK NE PROĐE SVETSKO PRVENSTVO!

Foto: Foto; Shutterstock, Tanjug-J.Ilić

Čitaoci Republike koji su uplatili aranžmane za SP u fudbalu, sa boravkom u Dubaiju i odlascima na utakmice u Katar, javili su nam se nemalo iznenađeni kada su videli Čučkovića na bazenu luksuznog hotela, jer su, kažu, očekivali da prve dane svog mandata u gradskoj vlasti Beograda ipak provodi na radnom mestu.

Tragom ove informacije, novinari našeg lista malo su se raspitali u Čučkovićevom Obrenovcu, gde živi, i saznali da je za ovo zadovoljstvo platio nekoliko hiljada evra. 

- Čučković je otišao u Dubai, tamo je smešten, i odatle je išao u Dohu da prati utakmicu Srbija- Brazil. Hvalio se okolo ljudima da ide na Svetsko prvenstvo, bio je mnogo uzbuđen. Koliko sam čuo, platio je ukupno oko 5.000 evra. Svima je bilo čudno, prvo, odakle mu toliki novac, a drugo šta ima sad da se odmara, pa tek je seo u fotelju, u julu je postavljen na funkciju - ispričao nam je jedan Obrenovčanin koji dobro poznaje gradskog menadžera, inače, doskorašnjeg predsednika te beogradske opštine.

Republika

Foto: Republika

 

Čučkoviću smo SMS porukom poslali pitanja i od njega dobili potvrdu da je otišao u Dubai i Dohu i to preko jedne poznate turističke agencije.

- Na utakmicu idem u privatnoj režiji. Aranžman sam rezervisao još u aprilu ove godine. Najjeftinija varijanta je bila spavanje u Dubaiju (hotel Trip by Windham sa četiri zvezdice) i odlazak na utakmicu u Dohi i to je daleko niže od iznosa koji ste naveli u pitanju (naveli smo 5.000-6.000 evra, prim. aut.). Kartu sam kupio takođe u aprilu u Fudbalskom savezu Srbije, i to je karta treće kategorije koja košta 65 evra. "Orlovi" do pobede - napisao nam je Čučković.

Na dodatna pitanja koliko je dana ukupno odsutan i koliko taj aranžman tačno košta nije odgovorio. 

Hotel u kome je Čučković naveo da odseda smešten je na oko 15 kilometara od centra Dubaija. Poseduje tri restorana, bazen, koji je otvoren tokom cele godine, teretanu, SPA centar...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mladen

25.11.2022 19:17

Ima se, moze se. Samo napredno.

Podesen

25.11.2022 19:24

Zaradio čovek,pa on dnevno dobar 5000 e cuj odakle mu,pa ne bavi se on politikom da bi radio za za platu.