OVAJ ČOVEK HOĆE RAT! EVROPO, ZAUSTAVI GA: Upozoravajući snimak se širi društvenim mrežama - zna se ko je kriv za krah pregovora u Briselu (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.11.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U snimku se navodi da je Kurti srušio mir i ugrozio stabilnost, kao i da želi rat, a na kraju video zapisa se poziva Evropa da ga zaustavi.

OVAJ ČOVEK HOĆE RAT! EVROPO, ZAUSTAVI GA: Upozoravajući snimak se širi društvenim mrežama - zna se ko je kriv za krah pregovora u Briselu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Aljbin Kurti je juče tokom pregovora u Briselu odbio sve predloge za deeskalaciju situacije na Kosovu i Metohiji. Na razgovorima u Briselu su učestvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, specijalni izaslanik EU za KiM Miroslav Lajčak, kao i ministar spoljnih poslova EU Žozep Borelj. Nakon jučerašnjih neuspelih pregovora u Briselu, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji okrivljuje Kurtija da poziva na rat.

U snimku se navodi da je Kurti srušio mir i ugrozio stabilnost, kao i da želi rat, a na kraju pozivaju Evropu da ga zaustavi.

Žozep Borelj je potvrdio da je Kurti odbio bilo kakav kompromis.

- Predsednik Srbije prihvatio je predlog Evropske unije, dok je Kurti sve odbio - rekao je Žozep Borelj.

Više o njegovim težnjama da uništi bilo kakav kompromis i izazove rat na Kosovu i Metohiji pogledajte u snimku:

 

 

Nakon odbijanja svih predloga, premijer lažne države Aljbin Kurti je na zahtev Amerikanaca odložio primenu odluke o kažnjavanju vozača koji nisu preregistrovali svoja vozila.

Tenzije na Kosovu i Metohiji pojačane su u prethodnom periodu uprkos apelima iz Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije, koje su Aljbinu Kurtiju uputile više poziva da odloži primenu odluke o tablicama.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obratio se naciji nakon pregovaranja sa Aljbinom Kurtijem u Briselu.

Predsednik Vučić najpre je govorio o sastanku u Briselu, te je krenuo obraćanje sa situacijom Srba na Kosmetu, kao i o Kurtijevom gaženju Briselskog sporazuma.

- Video sam da su mnogi u svojim spletkama govorili o ponižavanju Srba, Beograda, a mi smo se ponašali odgovorno i racionalno, jer nema te majke koja bi želela da joj se dete vrati u kovčegu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading