ALBANSKA MILJENICA SRAMNO NAPALA HUMANITARCA GUJONA: OVO joj bio okidač, dirnuo joj Kurtija! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.11.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenica Kurtija se opet dodvorava svima koji su protiv Srbije.

ALBANSKA MILJENICA SRAMNO NAPALA HUMANITARCA GUJONA: OVO joj bio okidač, dirnuo joj Kurtija! (FOTO)

Foto: Printscreen

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM i miljenica zapadnih službi i prištinskih tzv. vlasti Rada Trajković ne časi časa i kao da je jedva dočekala da udari na najveceg francuskog humanitarca Arnoa Gujona, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri MSP Srbije.

- Povodom mogućeg susreta predsednika Srbije i premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, primećujem da EU uvek poziva obe strane, i uvek je pozivanje na smirivanje strasti i tenzija obostrano, iako je Priština ta koja uvek podgreva situaciju - napisao je na svom Twitter profilu Gujon.

Miljenica zapadnih službi, Rada Trajković se ovim podovom oglasila uz sraman komentar.

Foto: Printscreen/Twitter

 

- Ko je ovaj čovek? Šta su njegove reference iz Francuske da ima bilo kakav uticaj ili ugled ovde u Srbiji? - napisala je Trajkovićeva na svom Twitter profilu.

Kao što vidimo, Rada Trajković je pobesnela i koristi priliku da udari na svakog ko spomene premijera lažne države Aljbina Kurtija.

Ona ovakvim postupcima, po ko zna koji put, otvoreno staje na stranu onih koji vrše zulum nad Srbima, koristeći priliku da još jednom uperi prstom u Srbiju i njeno rukovodstvo koje se bori za mir i stabilnost.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bacvanin

21.11.2022 07:11

Nadam se da je oprala usta sapunicom pre nego sto ga je spomenula.