DEJAN KESAR: Predsednik Vučić se rukovodi jednim i najvažnijim interesom - da obezbedi mir za sve građane KiM

Autor:

Vesti

06.11.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Dejan Kesar pisao je danas na Tviteru o aktuelnoj situaciji na KiM i pružio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

DEJAN KESAR: Predsednik Vučić se rukovodi jednim i najvažnijim interesom - da obezbedi mir za sve građane KiM

Foto: Prinstcreen RTV Šumadija

-Predsednik Vučić se isključivo rukovodi jednim i najvažnijim interesom, a to je da obezbedi mir za sve građane Kosova i Metohije. Za razliku od vas koji neprestano raspirujete mržnju i sukobe po nalogu onih koji sve rade protiv Srbije. Poziv na mir?, napisao je Kesar.

Foto: printscreen twitter

Dejan Kesar, tvit

 

 

Podsetimo, danas je protest u Severnoj Mitrovici protekao i u mirnom tonu i tom prilikom su Srbi istakli da se ne plaše Aljbina Kurtija i njegovog šikaniranja.

Na velikom skupu u Severnoj Mitrovici, kod spomenika knezu Lazaru, Srbi su se okupili u velikom broju i poslali poruku Aljbinu Kurtiju i celom svetu. Oni su jasno stavili do znanja svima da se ne plaše, jer znaju da iza njih stoji država Srbija na čeku sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Lažni premijer lažne države Aljbin Kurti mesecima vrši teror nad srpskim življem na Kosovu i Metohiji, ali to je, ovaj skup u Severnoj Mitrovici je jasno pokazao, samo ojačalo i ujedinilo Srbe sa Kosmeta.

Masovni protest u severnom delu Kosovske Mitrovice protekao je u mirnom i dostojastvenom tonu, vijorile su se srpske zastave, a svi koji su govorili na skupu su slali jasnu poruku - da je država Srbija uz narod na Kosovu. Da se sve promenilo otkako Srbiju vodi Aleksandar Vučić, koji brine o narodu na KiM, što pre njega nije bio slučaj. Gotovo svi pre Vučića su okretali leđa i pravili se da ne vide šta se dešava na Kosovu, da Srbi proživljavaju teror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 



 

Komentari (0)

Loading