NOVI MINISTRI U VLADI SRBIJE PREUZELI DUŽNOSTI: Potpisivanje dokumenata, čestitke i pokloni - Vučević Stefanoviću darovao sablju (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

28.10.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nove dužnosti su stupili Miloš Vučević, Jelena Begović i Mihailo Jovanović.

NOVI MINISTRI U VLADI SRBIJE PREUZELI DUŽNOSTI: Potpisivanje dokumenata, čestitke i pokloni - Vučević Stefanoviću darovao sablju (FOTO)

Foto: Shutterstock

Zgrada Vlade Srbije

Novi ministri u Vladi Republike Srbije nastavili su i danas sa preuzimanjem dužnosti od svojih prethodnika. Uz potpisivanja zapisnika, prigodne reči i znake pažnje, na dužnosti su stupili Miloš Vučević, Jelena Begović i Mihailo Jovanović.

U Ministarstvu odbrane primopredaju su obavili novoizabrani potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i njegov prethodnik Nebojša Stefanovića.

Oni su nakon intoniranja državne himne potpisali Zapisnik o primopredaji dužnosti, a ministar Vučević je Stefanoviću uručio oficirsku sablju.

 

Ministar prosvete Branko Ružić predao je danas resor nauke i tehnološkog razvoja novoizabranoj ministarki Jeleni Begović.

Ružić u novoj Vladi nastavlja da vodi prosvetu, dok će resor nauke, tehnološkog razvoja i inovacija voditi Begović.

Foto: Tanug/Vladimir Sporcic

Jelena Begović i Branko Ružić

U Ministarstvu kulture danas je izvršena i primopredaja dužnosti između ministarke Maje Gojković i ministra za informisanje i telekomunikacije Mihaila Jovanovića.

Gojković i u novm mandatu nastavlja da vodi kulturu, dok u Jovanovićev resor prelazi informisanje i telekomunikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dusan

09.01.2024 09:04

Divno je videti da Srbija i Crna Gora imaju jako dobre odnose i da imajju dobru saradnju