VESIĆ OBIŠAO ZAPOSLENE U MINISTARSTVU GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE! Novi ministar ušao u svaku kancelariju i rukovao se!

Autor:

Vesti

28.10.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ministar Goran Vesić obišao zaposlene u ministarstvu.

VESIĆ OBIŠAO ZAPOSLENE U MINISTARSTVU GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE! Novi ministar ušao u svaku kancelariju i rukovao se!

Foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas zaposlene u tom ministarstvu. Vesić je podelio svoje utiske nakon što se upoznao sa zaposlenima u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

 

 

- Danas sam obišao zaposlene u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. U ministarstvu radi 370 ljudi. Upoznao sam divne žene i muškarce koji rade odgovorne poslove od kojih zavisi dalji razvoj naše zemlje. Ušao sam u svaku kancelariju, rukovao se sa ljudima i video u kakvim uslovima rade. Rekao sam im da se radujem našem zajedničkom radu i da sam im zahvalan za veliki trud i rad koji ulažu. Svaku državnu instituciju čine ljudi i zato mi je važno da u ministarstvu koje vodim osete da se njihov rad poštuje. Samo tako biće pravi servis građana i privrede zbog čega postojimo. I to je tako - napisao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading