ZA VAS NISAM LUKAS, NEGO TITO! Folker rasturio opoziciju na proste činioce

Autor: Republika

Vesti

26.10.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas zahvalio se Ani Brnabić, koja je odgovarajući na dobacivanje opozicionih poslanika istakla da je Aca Lukas više uradio za Srbiju o bivšeg predsednika Borisa Tadića.

ZA VAS NISAM LUKAS, NEGO TITO! Folker rasturio opoziciju na proste činioce

Foto: printscreen/RTVPink

Mandatarka za sastav nove vlade žestoko je odgovorila na nebuloze opozicionih poslanika. 

Brnabić je u utorak tokom rasprave o izboru nove vlade poslanicima opozicije pokazala grafikon koji pokazuje broj registrovanih zaposlenih građana u periodu od 2000 do 2020. godine. Tom prilikom ona je uzgred rekla da je isti grafikon pokazala i u emisiji Hit tvit na TV Pink u kojoj je gostovala sa bivšim predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Ona je u Skupštini Srbije istakla da je od Tadića za našu zemlju vide uradio pevač Aca Lukas, koji se sada oglasio i zahvalio mandatarki.

- Hvala Ani na svemu. Video sam da su gospoda iz opozicije imala neki negativan komentar za mene i za nju. Za te osobe iz opozicije, koje misle da su Bogom dane, za njih ja nisam Aca Lukas, već sam Tito. Jednom izabran i do kraja. Ostavite se Lukasa i držite se svojih muka i jada. Gledajte kako ćete da pređete 2,8 odsto podrške, koliko masnoće ima u jogurtu. Vi ste još uvek ispod - rekao je Lukas za Informer.

Poslanici jednog dela opozicije pokušali su da prekinu njeno izlaganje neumesnim dobacivanjem, a neko od njih je spomenuo i ime pevača Ace Lukasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tole

26.10.2022 16:18

Bravo aco iz petrovackog semena

Djole

13.11.2022 15:49

Bravo Ana u pravu si a i Tito je u pravu za jogurt 2,8