ZBOG ZORANE GORI TVITER! Žestoka sprdačina na račun eksministarke, POMINJE SE USISIVAČ! (FOTO)

Autor: K.I.

Vesti

26.10.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duhovitost osobe koja se krije iza naloga nazvanog Zorana Mihajlović official parody acc krije tužnu istinu o tome kako zapravo narod percipira nakadašnju ministarku energetike.

ZBOG ZORANE GORI TVITER! Žestoka sprdačina na račun eksministarke, POMINJE SE USISIVAČ! (FOTO)

Foto: Tanjug/ S. Radovanović

Skupe odevne kombinacije, odeća od kašmira, najekstravagantnija obuća i tašne, preskupa šminka, odlazak kod frizera svakoga dana i basnoslovno vredne kreme za lice...samo su neke od stavki na podugačkom spisku onoga o čemu se do sad više pisalo, nego o realnim postignućima sada već odlazeće ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović.

Ekstravagantan nakit i sat, koji prosečan Srbin ne može da priušti ni da radi godinu dana samo za to, sa svim predhodno nabrojenim stavkama, svrstali su ovu političarku na mesto manje omiljenih članova vladajuće partije.

Toliko (ne)omiljenih da je nastao jedan lažni Tviter nalog kao omaž njenom neponovljivom liku i delu.

Ovaj profil daje potpuno novu dimenziju pojmu "Catfish", lažnom predstavljanju na društvenim mrežama koje obično ima svrhu da "namami" potencijalne partnere, budući da je ono čime privlači tviteraše jednostavan, ali efektan humor.

- Pišem ono što mislim da bi osoba koju kopiram pisala da sme da se potpuno otkači. Svrha mog tvita je da iznervira i bude što blesavije napisan, nije moja namera da prevarim nekoga. Sami sebe dovodite u zabludu ne čitajući do kraja nick (nadimak) - navodi osoba koja se nalazi iza lažnog profila Zorane Mihajlović upisanog kao Zorana Mihajlović official parody acc.

Za nešto što je krenulo od potpune "sprdnje" ovaj nalog dogurao je do skoro 15.000 pratilaca i reakcije na njegove objave su ponekad interesantne poput samih statusa, koji su između ostalih:

- Kad bolje razmislim dosta vam je ta prosečna plata od 640 evra. I da imate više ne biste znali da živite.

- Ne razumem koji to bednici pristaju da rade za platu manju od 1.000 evra, te pare ja potrošim za jedno popodne.

Posebno zanimljive su objave koje se odnose na Mihajlovićkin materijalni status, koji je često propagirala u javnosti.

- Nikada mi nije bilo žao da dam 5.000 evra za neke cipele ili torbu, ali 100 dinara za pavlaku je stvarno previše - još jedna je objava lažnog profila bivše ministarke.

U svetlu novih okolnosti u kojima nezadovoljna gubljenjem ministarske fotelje Mihajlovićeva možda razmišlja i o osnivanju nove stranke, kako se spekulisalo u pojedinim medijima, postovi na ovoj stranici pokazuju kako običan narod zapravo  doživljava odlazeću ministarku rudarstva i energetike.

- Napraviću novu stranku za uspešne i sposobne ljude. Neću oko sebe da skupljam sirotinju, siromašni ljudi su zlobni i nesrećni - navodi se u jednoj od objava lažnog Tviter profila Zorane Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Перагеније

26.10.2022 17:00

Тиме се прикрива право питање - ОТКУД њој новац за све набројано?...

драгољуб

27.10.2022 09:19

Ишла је дотична министарка у Рим о државном трошку код швалера који је финансирао

Sale

27.10.2022 10:59

Svakodnevno proveravam OnlyFans portal u očekivanju da vidim snimke gospođe Milfhajlović.