Svetislav Pešić dobio ODLIČNE VESTI!

Autor:

Sport

26.10.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor je ovo definitivno želeo da čuje.

Svetislav Pešić dobio ODLIČNE VESTI!

Foto: Tanjug/AP

Svetislav Pešić

Košarkašku reprezentaciju Srbije očekuju iskušenja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Najbitniji je sledeći meč, protiv Velike Britanije, a pred ovu utakmicu selektor "Orlova" Svetislav Pešić dobio je sjajne vesti. I to iz košarkaškog kluba Partizan!

Ostoja Mijailović istakao je da će crno-beli pustiti košarkaše i pored toga što klub u to vreme igra protiv Olimpijakosa:

Dolazi nam jako važna utakmica protiv Britanije, od koje nam zavisi hoćemo li ići na Svetsko prvenstvo ili ne. Ta utakmica se poklapa sa našom evroligaškom utakmicom protiv Olimpijakosa. KK Partizan je uvek davao na raspolaganje sve svoje srpske igrače, tako će biti i ovaj put, bez obzira na to što imamo važnu utakmicu s Olimpijakosom – rekao je Mijailović, pa dodao:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

 

- Želimo da pomognemo reprezentaciji da se plasira na Svetsko prvenstvo, pošto je to važno za celokupnu naciju, a i za državu koja mnogo ulaže u sport. Mi ćemo se, sa druge strane, boriti svim snagama da dobijemo Olimpijakos, pošto dugujemo veliku zahvalnost našim navijačima.

Podsetimo, Srbija igra protiv Velike Britanije 11. novembra, a tri dana kasnije sa Turskom kod kuće.

Partizan je Evroligu krenuo sa tri poraza i jednom pobedom, a u narednoj rundi dočekaće litvanski Žalgiris u Beogradu. Ovaj meč će četa Željka Obradovića igrati u četvrtak od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading