SVI ČEDINI "BISERI": Pešački prelaz, razbijanje izloga, reket i tuča

Autor:

Vesti

12.10.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno je u toku prava "drama" koja se odvija sa porodicom Jovanović, jer i dalje nije ustanovljeno da li se lider LDP Čedomir Jovanović potukao sa svojom suprugom ili ne, ali to svakako nije prvi njegov incident poznat medijima.

SVI ČEDINI "BISERI": Pešački prelaz, razbijanje izloga, reket i tuča

Foto: TV Happy/printscreen

Lider LDP Čedomir Jovanović poznat je po brojnim incidentima tokom svoje političke karijere, od tuča do razbijanja lokala.

Tako je Jovanović jednom oko parking mesta izazvao opšti haos, budući da je prema navodima V.S, čoveka sa kojim se sukobio u garaži, odgurnuo u predelu ramena.

Lider LDP je ovaj događaj opisao navodeći da se sve dogodilo u garaži zgrade u kojoj stanuju on i V.S. kome, prema njegovim rečima nije preprečio put, iako ga je ovaj zbog te situacije verbalno napao. 

REKET

Najzapmćeniji incident u kom je učestvovao Jovanović je u julu 2020. godine na Novom Beogradu, kada je pretukao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

Čeda se tada dovezao crnim džipom, izašao iz vozila i vlasniku klinike reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela.

Bizarno je bilo, to što je lider LDP samo dan ranije pušten sa Infektivne klinike, u kojoj se danima oporavljao od teških posledica koronavirusa, zbog čega je bio u lošem zdravstvenom stanju.

Jovanović je tada rekao da je bio isprovociran i da je morao da reaguje kako bi zaštitio svoju porodicu.

RAZBIO IZGLOG

Zbog svađe sa radnicima u kiosku brze hrane Pončo na Novom Beogradu, lider LDP je razbio izlog lokala.

Prema navodima medija Jovanović je u više navrata u ovom lokalu bio u alkoholisanom stanju, a razbijanju izloga predhodilo je šutiranje privatnog automobila koji je tu bio slučajno parkiran, a po dolasku policije i službeno vozilo MUP.

Lider LDP je dan posle incidenta kazao da je bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut od strane navijača i poručio da se “nikome neće sklanjati sa puta”.

NEZAKONITO POSLOVANJE

Inače, pored fizičkih obračuna za Čedomira Jovanovića se vežu i neke druge afere poput te da se firmi “Agroposlovi”, čiji su suvlasnici bili Čeda i njegova supruga, pripisuje nezakonito poslovanje preko povezanih lica i firmi, finansijski krah više preuzetih preduzeća, kao i neisplaćivanje zarada i druga kršenja prava radnika, prenosi 24 Sedam.

PEŠAČKI PRELAZ

Nakon što je Jovanovića televizija snimila kako na neobeleženom mestu prelazi ulicu i izjavljuje da bi tu trebal oda postoji pešački prelaz, iako postoji samo dvadeset metara dalje, ispred Skupštine Srbije je u rekordnom roku "nikao" novi pešački.

Jovanović je naknadno objasnio da su pešački prelaz samoinicijativno postavili nadležni u policiji i da on lično nikada nije dao nalog za to. Ipak, taj pešački prelaz je u Beogradu ostao poznat kao “Čedina zebra”, prenosi 24 Sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading