PREDSEDNIK SRBIJE SE OGLASIO PRE POČETKA SAMITA U PRAGU: Zastupaću pozicije Srbije ozbiljno i odgovorno kao i uvek i na svakom mestu (FOTO)

Autor:

Vesti

06.10.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se pre početka Samita u Pragu na kome će evropski lideri razgovarati o inicijativi za uspostavljanje Evropske političke zajednice kao platforme za dijalog postojećih članica Evropske unije i onih država koje tome teže.

PREDSEDNIK SRBIJE SE OGLASIO PRE POČETKA SAMITA U PRAGU: Zastupaću pozicije Srbije ozbiljno i odgovorno kao i uvek i na svakom mestu (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

- Lideri na okupu pred početak diskusije o najbitnijim pitanjima koja opterećuju ceo svet. Kao i uvek i na svakom mestu, zastupaću pozicije Srbije ozbiljno i odgovorno, jer je to jedini pravi put i pristup za rešavanje sve većih problema u Evropi - napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Teme okruglog stola biće energetika, klimatska pitanja i ekonomska situacija.

Predsednik Srbije, podsetimo, danas se uoči samita u Praškom zamku srdačno pozdravio sa liderima dveju vodećih zemalja Evropske unije - nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading