Dijalog Beograda i Prištine bio glavna tema! Predsednik Vučić se sastao sa Manuelom Saracinom! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.09.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sagovornici su se posebno osvrnuli na nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Dijalog Beograda i Prištine bio glavna tema! Predsednik Vučić se sastao sa Manuelom Saracinom! (FOTO)

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom Vlade Savezne Republike Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom sa kojim je razgovarao o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i aktuelnoj situaciji u regionu.

 

 

Predsednik Vučić je ponovio stav i poziciju Srbije u pogledu svih pitanja na Zapadnom Balkanu ističući da se naša zemlja zalaže za dodatno unapređenje međusobnog povezivanja i ekonomske saradnje u regionu.

Predsednik Vučić je takođe naglasio da Srbija nastavlja sa politikom odgovornog pristupa svim regionalnim pitanjima, jer je to najbolji put za očuvanje stabilnosti i napredak celog regiona.

Sagovornici su se posebno osvrnuli na nastavak dijaloga Beograda i Prištine, kao i na pripreme dokumenata i značaj samog sastanka u okviru Berlinskog procesa, kao i na ostvarivanje prava na četiri slobode – slobodno kretanje ljudi, robe, usluga i kapitala.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading