NEMA PREDAJE! Vučić se oglasio pred važan sastanak o KiM sa predstavnicima EU! Može sve ako je u skladu sa REZOLUCIJOM 1244!

Autor:

Vesti

09.09.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uvek spreman na kompromisna rešenja u skladu sa Ustavom Republike Srbije i Rezolucijom 1244 SB UN, napisao je Vučić.

NEMA PREDAJE! Vučić se oglasio pred važan sastanak o KiM sa predstavnicima EU! Može sve ako je u skladu sa REZOLUCIJOM 1244!

Foto: Printskrin/Instagram/budućnost Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se pre početka sastanka o KiM sa predstavnicima EU.

 

 

 

- Upravo razgovaram sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom i sa savetnicima za spoljnu i bezbednosnu politiku Republike Francuske i Savezne Republike Nemačke Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom. Uvek spreman na kompromisna rešenja u skladu sa Ustavom Republike Srbije i Rezolucijom 1244 SB UN. Nema predaje! Živela Srbija - napisao je Vučić na Instagramu.

Izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak i savetnici predsednika Nemačke Olafa Šolca i Francuske Emanuela Makrona razgovarali su u Prištini sa premijerom lažne države Kosova Aljbinom Kurtijem o nastavku dijaloga.

Bonus video:

Komentari (1)

Loading
Olgica

10.09.2022 05:11

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastancima sa Miroslavom Lajčak i pregovaračima iz Freancuske i Nemačke razgovaraće o situacija na Kosovu.Oni će tražiti ponovo od nas da se ponašamo korektno iako dobro znaju da takav problem nije do nas već do Prištine, ali sva je sreća što kod nas preovladava da predaje nema.