GLAS SRBIJE SE ČUO JASNO I GLASNO U UN: Vučić novom objavom poručio da će uvek svakog i svuda pozdravljati sa ŽIVELA SRBIJA!

Autor:

Vesti

25.09.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljena je poruka da je Srbija važan partner svima.

GLAS SRBIJE SE ČUO JASNO I GLASNO U UN: Vučić novom objavom poručio da će uvek svakog i svuda pozdravljati sa ŽIVELA SRBIJA!

Foto: RTS/printscreen

vučić

- Glas Srbije čuo se jasno i glasno prethodne nedelje u Ujedinjenim nacijama jer istina uvek tako odzvanja. Svetu smo poručili da je Srbija ta koja poštuje međunarodno pravo i teritorijalni integritet svih članica ove organizacije i da isto očekujemo od njih kada je naša zemlja u pitanju - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučič na svom zvaničnom profilu na Instagramu i dodao:

- U ovim izazovnim vremenima Srbija će biti pouzdan partner svima, spremna na saradnju, kompromis i odobranu međunarodnog prava, ali neka znaju da ćemo se na prvom mestu boriti za interese Srbije i život srpskog naroda.

Predsednik Vučić se osvrnuo i na "prozivke" oko pozdrava kojim završava svako svoje obraćanje i govor.

- Ja ću svakoga, uvek i svuda, sa ponosom pozdravljati najlepšim srpskim pozdravom: Živela Srbija! - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading