SAD IM SMETA I POZDRAV ''ŽIVELA SRBIJA'': Sramni napad na Vučića zbog pokliča iz Njujorka!

Autor:

Vesti

24.09.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog uzvika ''Živela Srbija'' koji je predsednik Srbije izgovorio na Sednici UN-a u Njujorku naišao je na neosnovanu osudu.

SAD IM SMETA I POZDRAV ''ŽIVELA SRBIJA'': Sramni napad na Vučića zbog pokliča iz Njujorka!

Foto: Printscreen/Twitter

Jelena Diković

U emisiji ''Novi dan'' na tajkunskoj televiziji, gost je bila Jelena Diković, srpska novinarka i feministkinja, a tema je bio Vučićev govor u Njujorku, kao i njegov stav o Rusiji i Ukrajini.

Voditeljka je ciljano postavljala pitanja kako bi predsednikov uzvik pred Skupštinom UN-a bio omalovažavan, a kako bi ispalo da predsednik radi više u interesu tuđeg naroda nego svog.

- Tu dolazimo u jednu šizofrenu situaciju. Imamo to bodrenje i jedini saveznici Rusije, a onda imamo i govor predsednika Srbije, Aleksandra Vučića Ujedinjenim Nacijama koji vuče paralele između Ukrajine i Kosova - iznela je svoje tvrdnje voditeljka.

Na ovu konstataciju, sledio je sraman odgovor novinarke, uz sledeće obrazloženje koje vam prenosimo u celosti:

- Da, te paralele su zaista nepostojeće. On jednostavno koristi tu situaciju i onime na kraju što je viknuo ''Živela Srbija'' samo pokazuje koliki je on autokrata i koliko će on i dalje da nastavi da sedi na dve stolice koliko može. Znači kad Evropskoj uniji govori da je Srbija na evropskom putu, Rusiji govori da smo sa njima. To je jedna šizofrena situacija u kojoj, ustvari, mi građani najviše ispaštamo zato što je doveo Srbiju zbog tih klackanja i neodgovornog ponašanja do toga da mi gledamo kako ćemo da preživimo ovu zimu - rekla je Jelena Diković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading