VUČIĆA USRED AMERIKE PITALI DA UPOREDI BAJDENA I TRAMPA: Ovo je odgovor srpskog predsednika! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.09.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostovao je danas u Njujorku.

VUČIĆA USRED AMERIKE PITALI DA UPOREDI BAJDENA I TRAMPA: Ovo je odgovor srpskog predsednika! (VIDEO)

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Predsednik Vučić upitan je u poznatoj američkoj emisiji da uporedi sadašnjeg predsednika Amerike Džoa Bajdena sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom.

Predsednik je na to pitanje odgovorio sledeće:

- To je najteže pitanje za nekog ko nije politički analitičar. Četiri puta sam se sastao sa predsednikom Bajdenom, dok sam se sa Trampom dva puta sastao. Predsednik Bajden je jedan od najspremnijih ljudi koji su u stanju da govore o svim političkim pitanjima, a ako govorimo o predsedniku Trampu, on je potpuno drugi tip osobe. Veoma je harizmatičan, poput buldožera, koji sve vreme vuče napred i želi da vidi rezultate i za ono što je učinio ću biti Riku veoma zahvalan. Donald Tramp je shvatio da je ekonomija nešto što može da nas poveže. Angažovali smo 20 federalnih agencija kako bismo pronašli rešenje koje neće usrećiti obe strane, ali obe strane ekonomski progresuju - rekao je predsednik u uključenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading