DOKAZ DA I DALJE POBEĐUJEMO! Premijerka prokomentarisala dolazak Riviana!

Autor:

Vesti

21.09.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je otvaranje razvojnog centra američke kompanije Rivan u Beogradu pokazatelj sa Srbija uspeva da se bori i u najtežim vremenima, postiže uspehe i dalje pobeđuje.

DOKAZ DA I DALJE POBEĐUJEMO! Premijerka prokomentarisala dolazak Riviana!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

- Jedna od najprogresivnijih i najinovativnijih svetskih kompanija, američki Rivian, danas je objavila da otvaraju razvojni centar u Beogradu. Pokazatelj da uspevamo da se borimo i u najtežim vremenima, postižemo uspehe i dalje pobeđujemo! Dobrodošli - napisala je Brnabić na Tviteru.

 

 


Rivian, proizvođač električnih avanturističkih vozila (kamioneta i terenaca), danas je zvanično objavio da u Beogradu otvara svoj R&D centar sa namerom da zaposli lokalni tehnički kadar i inženjere iz automobilske industrije, o čemu je Republika već pisala.

Ideja je da centar u početku zaposli oko 200 radnika.

 

Radna mesta će biti iz oblasti naprednih tehnologija povezanih sa autmobilskom industrijom, kao što su mapiranje, infotrejment, napredni sistemi pomoći vozačima i IT usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

15.12.2022 11:02

Zanimljivo je kako uvek dobijamo i guramo trecerazredne proizvode (Deezer, Viber, Ananas, Rivian…) umesto originalne (Spotify, WhatsApp, Tesla). Hajde malo edukacije - izguglajte "rivian falls apart" i procitajte koliko jos nedelja ce ta firma postojati. Samo Srbi mogu ovoliko naivni biti…