PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U PRENOSU UŽIVO SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE DRUGE: Upisala se u knjigu žalosti sa partnerkom Milicom (FOTO)

Autor:

Svet

19.09.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić stigla je u Vestminstersku opatiju u pratnji partnerke Milice Đurđić gde prisustvuje sahrani kraljice Elizabete Druge.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U PRENOSU UŽIVO SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE DRUGE: Upisala se u knjigu žalosti sa partnerkom Milicom (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/ Sky News

Premijerka Srbije Ana Brnabić usnimljena je u prenosu uživo sahrane kraljice Elizabete II uživo u prenosu na britanskoj Sky news televiziji.

Brnabić se predhodno upisala u knjigu žalosti u Lankaster kući u Londonu, koja je otvorena povodom smrti kraljice Elizabete Druge, zajedno sa svojom partnerkom Milicom, a informaciju o tome podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Upisala sam se u knjigu žalosti u Lankaster kući, povodom smrti Kraljice Elizabete Druge.Svet je izgubio velikog lidera, ličnost koja je bila oličenje tradicije i patriotizma. Srbija i čitav svet pamtiće Njeno Veličanstvo kao jednu od najznačajnijih figura u modernoj istoriji - napisala je Brnabić ispod fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading