ADVOKAT BOROVIĆ UHVAĆEN U ČISTOJ LAŽI! Raskrinkavanje "vajnog" pravnika: Tvrdi da je Apelacioni sud doneo odluku na osnovu Vučićeve izjave iz budućnosti!

Autor: Republika

Vesti

15.09.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović, koji neskriveno drži stranu opozicije i napada aktuelnu vlast, "zablistao" je u intervjuu jednom nedeljniku.

ADVOKAT BOROVIĆ UHVAĆEN U ČISTOJ LAŽI! Raskrinkavanje "vajnog" pravnika: Tvrdi da je Apelacioni sud doneo odluku na osnovu Vučićeve izjave iz budućnosti!

Foto: Tanjug/J. Ilić;T. Radovanović

Borović je u intervjuu za nedeljnik NIN slavodobitno istakao da je srpsko pravosuđe doživelo konačni slom kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da ne treba produžavati pritvor prvooptuženom za aferu "Jovanjica" Predragu Koluviji.

- Skandalozno je da neko preporučuje, i da se nakon toga stvarno desi, da optuženi za teška krivična dela dobije kućni pritvor, kao i da postoji sumnja da su ljudi iz Vlade učestvovali u tim radnjama, a da su kompleks štitili pripadnici MUP, BIA i tajne vojne službe - lupio je i ostao živ Borović.

Ovaj branilac koji sebe smatra elitnim predstavnikom srpske advokature, da se samo malo informisao pre nego što je izjavio ovako nešto, shvatio bi da su njegove reči besmislene i ne bi mu palo na pamet da tako nešto kaže. Ali, jezik je često brži od pameti, pa je tako bilo i u slučaju advokata Borovića.

Naime, kada se pogleda hronologija u slučaju afere "Jovanjica" i određivanja kućnog pritvora Predragu Koluviji, jasno se vidi da predsednik nema sa tima nikakve veze.

Borović tvrdi da je Vučić svojom izjavom uticao na to da se Koluviji odredi kućni pritvor, ali se malo "preračunao" jer je izjava predsednika Srbije došla tek nekoliko dana posle odluke suda!

Apelacioni sud je 24. septembra 2021. godine odredio Koluviji kućni pritvor, da bi potom Koluvija 2. oktobra gostovao u emisiji kod advokata Vladimira Đukanovića, a tek nakon toga je svoj komentar dao i predsednik Srbije.

- Taj čovek je proveo dve godine u pritvoru, ne postoji takav primer i da se još vodi hajka zašto nije i dalje u pritvoru. Očigledno se neko plašio nečega što bi mogao da čuje - rekao je 2. oktobra Vučić.

Tri dana nakon Vučićeve izjave, a čak 12 dana nakon što je Apelacioni sud doneo odluku o kućnom pritvoru za Koluviju, dakle 5. oktobra, kreće kampanja i manipulisanje činjenicama kako je "Vučić iz Dubaija oslobodio Koluviju".

Sada, skoro godinu dana kasnije govori i Borivoje Borović, praktično tvrdeći da je Vučić izjavom iz budućnosti omogućio Koluviji kućni pritvor.

Jedna stvar je sigurna, ovom "vrhunskom" advokatu ne nedostaje mašte. Možda bi mu bolje išlo pisanje bajki, jer u ovo što sada govori i radi niko ne veruje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading