"VIDIŠ REDŽEPE, SLEDEĆI PUT KAD KRENEŠ U POHOD..."! Vučić otkrio kako se Ivica Dačić našalio sa REDŽEPOM TAJIPOM ERDOGANOM! HIT!

Autor:

Vesti

13.09.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon naporne sednice Skupštine koja traje duže od deset sati, smogao je snage da ispriča i jednu anegdotu.

"VIDIŠ REDŽEPE, SLEDEĆI PUT KAD KRENEŠ U POHOD..."! Vučić otkrio kako se Ivica Dačić našalio sa REDŽEPOM TAJIPOM ERDOGANOM! HIT!

Foto: Ministarstvo spoljnih poslova

Aleksandar Vučić je, u odgovoru na izlaganje lidera SPS Ivice Dačića, podelio sa javnošću jednu šalu koju je predsednik socijalista rekao turskom lideru Redžepu Tajipu Erdoganu.

U pitanju je šala o Evropi i poverenju koje je Srbija tokom godina izgubila u Međunarodnu zajednicu, pre svega zbog Kosova i Metohije.

- Vidiš, Redžep, prošli put smo mi stali na branik Evrope i zaustavili Tursku kada je krenula u pohod. Sledeći put ti kad rešiš da kreneš, samo nam javi tri dana ranije da propustimo tvoje trupe, mi više nećemo da ih branimo - rekao je Dačić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading