ŠOK SNIMAK! BAHATA Tamara Đurić na auto-putu vozila 240 na sat, jednom rukom drži volan, drugom SNIMA ZA INSTAGRAM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantnim snimkom sama se "pohvalila" na Instagramu.

ŠOK SNIMAK! BAHATA Tamara Đurić na auto-putu vozila 240 na sat, jednom rukom drži volan, drugom SNIMA ZA INSTAGRAM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

"Trend" snimanja vožnje automobila preko svih ograničenja zavladao je među pojedinim poznatim damama, pa je tako nakon Dare Bubamare, jeziv snimak iz automobila podelila i starleta Tamara Đurić.

Očigledno potpuno nesvesna opasnosti kojoj je izložila svoj, ali i živote ostalih učesnika u saobraćaju, starleta je odlučila da se pohvali skupocenom "mašinom" marke audi RS 6, ali i brzinom koju ovaj automobil može da razvije, a koja je drastično premašila sva ograničenja koja su propisana u našoj zemlji.

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

 

 

Starleta je tako "ponosno" pokazala kako upravlja automobilom koji se kreće i do 240 kilometara na čas, a ovu situaciju dodatno pogoršava činjenica da je Tamara usred prebrze vožnje jednom rukom pustila volan kako bi napravila snimak za Instagram!

 

Ovaj šokantni snimak zaprepastio je domaću javnost, međutim, ovo nije prvi put da Tamara krši propise.


Podsećamo, pre nekoliko godina Tamara je podelila sličan snimak, a tada smo bili u prilici da vidimo kako upravlja skupocenim automobilom koji se kreće preko 280 kilometara na čas!

Međutim, tada se pravdala da je tom prilikom vozila auto-putem u Nemačkoj, gde je ova brzina dozvoljena, dok je na snimku koji je danas podelila sa javnošću lako uočiti znakove pored puta na kojima se vidi da je reč o Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

13.09.2022 21:15

Zivo me zanima sta radi nasa policija kad vidi ovakve budale za volanom