DARA BUBAMARA OPET DIVLJA ZA VOLANOM! Bahata pevačica snimkom RAZBESNELA javnost, vozila 200 NA SAT, pa jednim potezom ŠOKIRALA SVE!

Autor:

Zabava

02.09.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara novom objavom na društvenim mrežama ponovo je uspela da izazove bes javnosti.

DARA BUBAMARA OPET DIVLJA ZA VOLANOM! Bahata pevačica snimkom RAZBESNELA javnost, vozila 200 NA SAT, pa jednim potezom ŠOKIRALA SVE!

Foto: E-Stock, Instagrma/darabubamara_official

Dara Bubamara poznata je po tome da voli da se pohvali svojim skupocenim automobilima, aLI često i bahatim parkiranjem i vožnjom koja krši saobraćajne propise.

Ovog puta pevačica je otišla korak dalje, pa je tokom vožnje skupocenog mercedesa, čija brzina je u momentu kad je snimak nastao prelazia 200 kilometara na čas, Dara u jednom trenutku pustila volan i, dok je jednom rukom snimala, drugom je pojačavala muziku!


Pevačica je ovim potezom šokirala javnost izazvala gnev pratilaca, budući da je pokazala da, kao neoprezan vozač dovodi u opasnost i sebe i druge učesnike u saobraćaju.


Podsećamo, pevačica je više puta do sada bila na meti kritika zbog prebrze vožnje, ali i bahato, nepropisno parkiranje. Međutim, čini se da nju to ne dotiče mnogo, pa je nedavno na ovakve kritike imala kratak komentar:


- Moj stil parkiranja! Kraljina. To samo ja mogu!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading