VUČIĆ 10 SATI ODGOVARAO NA PITANJA POSLANIKA: Ponovo pokazao kako se bori za KiM, nije jeo niti išao u toalet tokom cele sednice

Autor:

Vesti

13.09.2022

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak sednice je zakazan za sutra.

VUČIĆ 10 SATI ODGOVARAO NA PITANJA POSLANIKA: Ponovo pokazao kako se bori za KiM, nije jeo niti išao u toalet tokom cele sednice

Foto: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić je 10 sati maltene bez pauze odgovarao na poslanička pitanja u Skupštini Srbije tokom rasprave na posebnoj sednici o KiM.

Sednica je počela jutros u 10 sati, a Vučic je ušao u skupštinsku salu nekoliko minuta ranije i od tada se maltene nije pomerio sa stolice sve do kraja. Poslanici su dolazili i odlazili, a Vučić je strpljivo i argumentovano odgovarao na svako pitanje oko dijaloga sa Prištinom.

Reporteri Kurira su primetili da nijedan ministar nije bio prisutan na sednici na kojoj se vodila rasprava o najvažnijem nacionalnom pitanju, ali i da je skupštinska sala često bila poluprazna, a skupštinski bife pun.

Nastavak je zakazan za sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading