Liga šampiona: Inter "protunjao" kroz Plzen, Sporting sa dva komada u nadoknadi "nokautirao" Totenhem!

Autor:

Sport

13.09.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 18:45 odigrane su prve dve utakmice u okviru 2. kola Lige šampiona. Inter je zabeležio rutinsku pobedu u Češkoj, dok je Sporting sa dva gola u samom finišu susreta savladao Totenhem.

Liga šampiona: Inter "protunjao" kroz Plzen, Sporting sa dva komada u nadoknadi "nokautirao" Totenhem!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera iz Milana zabeležili su prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige Šampiona, nakon što su u gostima savladali Viktoriju iz Plzena, rezultatom 2:0 (1:0).

Fudbaleri Sportinga su rezulatom 2:0(0:0) pobedili Totenhem, a oba gola su pala u završnici susreta.

Italijanski klub je dominirao u prvom poluvremenu, a potvrda toga je došla u 20. minutu, nakon što je Edin Džeko matirao golmana na dodavanje Hoakina Koree. 

Situaciju za ekipu iz Češke je dodatno otežao crveni karton, koji je u 61. minutu dobio Pavel Buha. Inter je iskoristio brojčanu prednost, a konačan rezultat je postavio Denzel Damfris, golom u 70. minutu susreta. Asistent za gol je bio Edin Džeko.

Posle ove pobede, Inter ima tri boda iz dve utakmice, dok Plzen i dalje nema osvojen bod.

 

 

U drugoj utakmici, portugalska ekipa je došla do vrlo bitna tri boda, pobedom nad ekipom iz Londona.

Iako je delovalo da na meču neće biti golova, Paulinjo je u 90. minutu doneo veliku radost domaćinu, posle dodavanja Pedra Gonkalveša. Tri minuta kasnije se u strelce upisao i Andre Gomeš i na taj način postavio konačan rezultat utakmice.

Ovom pobedom, Sporting je "zaseo" na čelo grupe, sa maksimalnih šest bodova. Totenhem je ostao na tri boda, koje je izborio pobedom u prvom kolu protiv Marseja.

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading