KRIV JE, NEMAM DILEMU: Vlasnica konjičkog kluba u kom je učitelj (68) uznemiravao maloletnice tvrdi da ga je PORODICA IZBACILA IZ KUĆE

Autor:

Hronika

14.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi da je pojedinim Đukićevim žrtvama trebalo duže od 10 godina da progovore.

KRIV JE, NEMAM DILEMU: Vlasnica konjičkog kluba u kom je učitelj (68) uznemiravao maloletnice tvrdi da ga je PORODICA IZBACILA IZ KUĆE

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Porodica kaskadera i učitelja jahanja Miloša Đukića prema rečima M.G. jedne od dve vlasnice konjičkog kluba u kojem je radio, a prethodno bio njegov vlasnik, izbacila ga je iz kuće pre oko 20 godina.

- Đukić ne živi sa svojima sigurno duže od dve decenije. On je agresivan i prek čovek i njegova žena i deca nisu više mogli sa njim da žive, tako da je on bio posvećen poslu na kojem sada vidimo šta je radio. Nemam dilemu oko njegove krivice. Kriv je apsolutno. Sve je predato policiji i u toku je istražni postupak u kojem sam i ja saslušavana, pa zbog daljeg postupka ne smem da iznosim detalje - kazala je M. G. za Republiku. 

Ona navodi da je Đukić protiv kojeg trenutno svedoči sedam devojaka od kojih je jedna Katarina Šolaja (29) koju ie prema njenim navodima kao 17-ogodišnju tinejdzerku on silovao. Pored Katarine, prema optužbama, jednu u to vreme maloletnicu je pokušao da siluje, dok je pet od kojih su u vreme zločina dve bile devojčice, polno uznemiravao. 

- Radi se o periodu od 2010. do prošle 2021. godine, što znači da se predator dugi niz godina bavio nedozvoljenim stvarima i da je neprimereno i protivzakonito postupao sa devojčicama koje su kod njega dolazile da treniraju jahanje - kaže izvor Republike.

Sadašnja vlasnica škole jahanja M. G. kaže da je imala obavezu da obavesti Đukićevu porodicu o svemu i da su svi bili zatečeni onim što čuju.

- Njegova porodica nema ništa sa ovim. Oni nisu krivi. Morala sam da im kažem sve što sam saznala jer prijatelji govore jedni drugima i najcrnje stvari - istakla je M. G. koja insistira na anonimnosti navodeći da bi spominjanje njenog imena uznemirilo njenu bolesnu majku. 

Naša sagovornica navodi da je pojedinim Đukićevim žrtvama trebalo duže od 10 godina da progovore, jer su se navodno pribojavale reakcije okoline. 

Ona nadalje na neobičan način objašnjava zašto su navodne žrtve trpele da ih trener godinama više ili manje seksualno uznemirava, ističući da su to činile zbog velike ljubavi prema konjima koja je bila jača od svega, ali da je svesna da to ne mogu da razumeju "oni koji toliko mnogo ne vole konje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading