VUČIĆ MOŽE DA SEDI CEO DAN U SKUPŠTINI, A VI POSLANICI NI SAT: Za to vas narod debelo plaća, a to vam je JEDINI posao

Autor:

Vesti

13.09.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo očekivana i najavljivana posebna sednica Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, počela je jutros u 10 sati.

VUČIĆ MOŽE DA SEDI CEO DAN U SKUPŠTINI, A VI POSLANICI NI SAT: Za to vas narod debelo plaća, a to vam je JEDINI posao

Foto: Tanjug

Iako je ovo prva sednica nakon konstituisanja novog saziva parlamenta, na stranu što je tema koja je na dnevnom redu sudbinski važna za državu i njene građane, veliki broj narodnih poslanika, kojima je to jedini posao, nije u stanju da u sali provede više od sat vremena.

Za razliku od njih, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji ima neuporedivo više obaveza od njih, nije napustio salu ni jednog jedinog trenutka...

Republika

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

Da li treba da vas podsećamo, gospodo narodni poslanici, da je predsednik Vučić, protekla četiri dana imao sastanke sa 13 predsednika i premijera na različitim kontinentima, od Abu Dabija do Brda kod Kranja, pa mu nije teško da od početka sednice o KiM neprekidno sedi u sali.

A vama je to, gospodo narodni poslanici, jedini posao - da sedite u sali, jer vas građani Srbije za taj posao debelo plaćaju. 

Republika

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije

I ako ste zaboravili, gospodo narodni poslanici, danas je u toku posebna sednica o Kosovu i Metohiji.

Šta vam je to važnije od Kosova i Metohije i sudbine građana naše južne pokrajine zbog čega su vaše poslaničke klupe prazne?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Glasac

13.09.2022 17:55

Terajte to napolje. Ja necu da placam vise poreze i doprinose. Otisao sam preko "bare" u daleki Svet, krenuo sa lopatom i sada u polovini sedme decenije zivota vozim kamion. Saljem deci pare, nemaju posao, a poslanici? Sta oni rade? Tesko im da sede u skupstinskim foteljama i poneki za ceo mandat ili cak i dva, ne progovore ni rec. To i predsednik neka resi u svojoj stranci. Ne mora cela stranka da trpi zbog tih lencuga i lezilebovica. Jel su se za to borili u kampanji i na izborima? Da uvale g****u u skupstinu, za ne male plate, jeftinu menzu, odvojen zivot,... Alo. Dovedite ih u red. Ko vec moze, a moze. Neka se promeni poslovnik, koji ce da obavezuje poslanike da budu prisutni. Neka se i javno objavi i procita u Skupstini, koliko je ko poimence bio obavezan da prisustvuje, a koliko je bio. Neka elektronski sistem sve to registruje, a ne samo kada se glasa. More, u****a motka i krpe da se upale, a ne Skupstina, kao sto su njihovi prethodnici radili.