TADIĆ ZA HRVATSKE MEDIJE ''PLJUNUO'' NA OTADŽBINU: Predsedniku Srbije uputio TEŠKE REČI!

Autor:

Vesti

11.09.2022

12:48

U intervjuu za hrvatske medije, Boris Tadić je ponizio svoju zemlju, podržavajući odluku hrvatskih vlasti da se Vučiću zabrani poseta Jasenovca.

TADIĆ ZA HRVATSKE MEDIJE ''PLJUNUO'' NA OTADŽBINU: Predsedniku Srbije uputio TEŠKE REČI!

Tanjug/shutterstock

Komentari (8)

Loading
Duška

11.09.2022 15:48

@Bosko - Malo si rekao idiot.....on je sramota Srbije i svakog poštenog čoveka.

Мали

11.09.2022 15:48

Бившем председнику Србије Борису Тадићу препоручујем следећи пут када оде у Хрватској да они скину гаће да их он боље пољуби у гузицу....пошто воли да се увлачи у исту

Kolos

11.09.2022 16:25

Bilo bi lepo da nam eks predsednik Srbije još samo objasni zašto on nikad nije posetio Jasenovac i kako bi uopšte trebalo da izgleda poseta bilo kog predsednika Srbije Jasenovcu a da hrvatima bude sve potaman, po svim mogućim pravilima i da to pri tome nikoga ne pravocira i da nema nikakve druge motive ..ili je to ipak nemoguća misija.

Ljupče

11.09.2022 17:30

Ovo go..o od muškarca znam iz I beogradske. I kao klinac je bio go..o dok je po podrumima Skenderbegove ulice glumio buntovnika. Može on lično da mrzi šta hoće i koga hoće, ali on još uvek prima platu od mog poreza. Zato je go..o od čoveka.

Nebojša

11.09.2022 19:00

Da je više ovakvih ljudi u Srbiji možda bi bila naprednije. Gde je danas Srbija- na cedilu primitivnih i zaostalih političara. Hrvatska je 100 godina ispred, u NATO-u, EU, a od Nove godine i u Evrozoni i u Šengenu. Pa se vi slikajte s Vučkom!!!

Milan

11.09.2022 20:18

Tadić pripada žutoj ekipi koja je u potpunosti prihvatila srpsku krivicu za raspad SFRJ i kao glavnog krivca za ratove. Sa nije se potrudio da povuče priznanja bivših republika koje su priznale Kosovo. I postavio legitimitet administrativnih granica iz vremena komunizma, jer tu sigurno nema ugovora.

Branka Met

12.09.2022 07:24

D li se ovaj čovek seća da je bio predsednik R. Srbije i još važnije da li se seća kako je izgubio KiM sa potrčkom Jeremićem? Da li je moguće da danas ovako govori čovek koji je toliko zla naneo Srbiji, a koje deset Vučića ima da se oteli da ih ispravi? Sada više visam sigurna da je sve to radio po instrukckjama zapadnih ambasada. Imam utisak da je iz sveg srca činio da Srbija propadne, podeli se i konačno nestane. I pitam se, na kraju, zašto čovek ne ćuti nego i dalje prikazuje svoje predsednikovanje kao zlatno doba u Srbiji - zaključak jedini je da nije dovršio definitivno uništenje Srbije zbog čega su ga stranci postavili mesto predsednika.