NASTAVLJA SE SKANDAL ŠEŠELJA I STOJKOVIĆA: Advokat provocira lidera radikala na Tviteru! Demolirao sam ga!

Autor:

Vesti

06.09.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šešelj otkrio šta je uradio posle emisije pa pomenuo interventnu policiju.

NASTAVLJA SE SKANDAL ŠEŠELJA I STOJKOVIĆA: Advokat provocira lidera radikala na Tviteru! Demolirao sam ga!

Foto: Printscreen/Youtube;StudioB

Saga sa Vojislavom Šešeljom i advokatom Čedomirom Stojkovićem se nastavlja.

Ovoga puta prenela se i na društvene mreže, budući da je advokat Stojković iskoristio prostor na Tviteru da isprovocira Šešelja.

Dok se Stojković busao na Tviteru kako ga je koleginica pohvalila da je "demolirao Šešelja", lider SRS u jutarnjem programu na Pinku kako je njegova reakcija bila "neizbežna".

Sve je počelo u emisiji na Studiju B. u kojoj su gosti bili Šešelj i Stojković. Raspravljali su o svemu, a onda se povela diskusija i na temu ruske invazije na Ukrajinu, a tom prilikom, advokat je istakao kako je Putin zločinac, rekavši da Srbija neće nikad moći da bude poput Rusije, na šta je Šešelj burno reagovao.

Situacija se u jednom momentu toliko zaoštrila da je rekao kako će Stojkoviću "je*ati majku posle emisije" ujedno mu vređajući roditelje nazivajući ih zločincima. 

Snimak ovog verbalnog sukoba avokat je podelio na Tviteru, hvaleći se time, kao da je upropastio lidera radikala.

Za to vreme, Šešelj je kao gost Novog jutra na TV Pink isticao kako je njegova reakcija na advokatove reči imala pola miliona pregleda na Jutjubu.

- Ne psujem suviše često. Ali ovo je bilo neizbežno. Nema druge reakcije. Video inače ima preko 500.000 pregleda i preko 5.000 komentara na jutjubu. Skoro svi su na mojoj strani. Ja sam na to ponosan. Znači da sam uradio ono što je želela cela Srbija u tom trenutku - rekao je Šešelj gostujući u Novom jutru.

Uz podsećanje da je voditelj dotične emisije na Studiju B izjavio kako se Šešelj jako uzrujao i da je mislio da će lideru radikala pozliti, predsednik SRS kaže kako je bio "hladan ko špricer".  

- Ja sam bio hladan kao špricer ali sam imao nameru da sačekam Stojkovića napolju posle emisije. Ja sam mu to rekao da ću mu majku kad izađem. Što da ne pretim? Pa nek me tuži. Pa da vidimo ko je teže delo napravio. I ja sam ga stvarno čekao jedno 15 minuta ali mu je izgleda neko javio da ja nisam otišao. I nije smeo da izađe. Ja sam onda pomislio – sad će oni da zovu interventnu policiju – što da pravim probleme, a ne mogu da uradim ono što bih želeo. I odem - ispričao je Šešelj.

Još jednom je naglasio da "cela Srbija, 80 posto građana a 99 posto Srba" podržava Putina i rusku vojnu akciju.

- Lakše bi mi bilo da je meni rekao nešto umesto što je vređao Putina. To me je posebno pogodilo - zaključio je Šešelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading