PLENKOVIĆ POVILENEO ZBOG USPEHA SRBIJE! Hrvatskom premijeru smeta Otvoreni Balkan, pa napada Vučića!

Autor:

Vesti

04.09.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prozivke iz Hrvatske namenjene Srbima ne jenjavaju.

PLENKOVIĆ POVILENEO ZBOG USPEHA SRBIJE! Hrvatskom premijeru smeta Otvoreni Balkan, pa napada Vučića!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ/Tanjug/AP

Hrvatski premijer, Andrej Plenković, nastavlja kampanju protiv Srbije preko medija koji su mu naklonjeni.

Novi napad je posledica njegovog besa zbog velikog uspeha koji je postigao nedavno održan sajam vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan koji se odžava u Beogradu.

Naime, Jutarnji list objavio je tekst sa naslovom “Zapad sumnjičavo gleda na regionalnu inicijativu: Neodgovorno je autokratskoj Srbiji dati još više moći”.

Republika

Foto: Printscreen/Jutarnji list

Šokantna izjava hrvatskog premijera Plenkovića
Republika

Foto: Printscreen/Jutarnji list

Aleksandar Vučić u hrvatskom Jutarnjem listu

Jasno je da ovakvim naručenim tekstovima punim mržnje prema našem narodu, Plenković besni na postignute uspehe predsednika Srbije Aleksandra Vučića , dok se bez trunke srama pita ko Srbiji dozvoljava da ima toliko diplomatskih uspeha sa incijativom “Otvoreni Balkan”.

Manifestacijom “Vinska vizija Otvorenog Balkana” Vučić je pokazao koliko je Srbija jaka i koliko održavamo dobre i jake odnose sa liderima Otvorenog Balkana.

Tokom otvaranja ovog sajma, predsednik Vučić je poručio:

- Stotine ljudi su uložili ogroman trud, ogroman rad, energiju da ova manifestacija ovako izgleda. Ima mnogo onih kojima se ideja o Otvorenom Balkanu nije dopala, ali ne možete da pobedite nešto što je dobro i prirodno. To naše zbližavanje niko ne može da zaustavi, Otvoreni Balkan nije nikome ništa doneo loše, ali našim zemljama donosi dobro. Nastavićemo da radimo još snažnije i jače.

Jasno je da će predsednik Vučić biti trn u oku onima kojima smeta uspeh naše zemlje, kao što su Andrej Plenković i njemu slični, sve dokle god brine o državi i interesima srpskog naroda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ceca

04.09.2022 08:19

Hrvatima ce uvek smetati sve sto je dobro za Srbiju

Viki

04.09.2022 09:25

Otvoreni Balkan nije nikome doneo nista lose.

Fica

04.09.2022 09:44

Zahvaljujuci Vucicu Srbija je postala lider regiona, pretekla je Hrvatsku, a vidimo da to smeta itekako Plenkovicu.

Miladin

04.09.2022 11:28

Poglavnik Plenković ima TORNADO i veliki požar u Hrvatskoj tako da treba voditi brigu o svojoj državi a Srbija ko Srbija voli sve što je korisno u okruženju kada drugi rade protiv OTVORENOG BALKANA !