IMA I VEĆI ŠOU OD RADE TRAJKOVIĆ Premijerka ističe: To su mediji koji je zovu da "prodaje maglu" u važnim državnim trenucima

Autor: Republika

Vesti

22.08.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na brukanje Rade Trajković dijametralno suprotnim izjavama o Aleksandru Vučiću i Kosovu, reagovala je i premijerka Ana Brnabić.

IMA I VEĆI ŠOU OD RADE TRAJKOVIĆ Premijerka ističe: To su mediji koji je zovu da "prodaje maglu" u važnim državnim trenucima

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Ana Brnabić

Ona je ukazala da veći šou od same Rade Trajković koja kaže da je Vučić sa Merkel dogovorio pitanje imovine na KiM, jesu "profesionalni" mediji koji je goste.

Tvrdila je da je predsednik Srbije američki čovek, pa rusko čedo, a sada i nemačko, pa zar nije jedino relevantno pitanje za nju: a jel' se sećate šta ste pričali juče? 

Šta je, u stvari, poenta? Ovakvi mediji, dovođenjem velikog broja neodgovornih i čisto politički motivisanih sagovornika, pokušavaju da zamagle jasne poruke koje je predsednik Srbije poslao na jučerašnjoj pres konferenciji, time stvarajući prostor za lažne vesti i konfuziju, napisala je premijerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading