VUK UMISLIO DA JE ŽOZE MURINJO: Lider Narodne stranke u novoj roli glumi fudbalskog trenera

Autor:

Vesti

31.08.2022

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić u političkim kuloarima slovi za izrazito ambicioznog, što se očitavalo i u njegovim željama da posle uloge ministra spoljnih poslova i jednogodišnjeg mandata predsedavajućeg Generalne skupštine UN bude i šef države.

VUK UMISLIO DA JE ŽOZE MURINJO: Lider Narodne stranke u novoj roli glumi fudbalskog trenera

Foto: ST/V. LUKIĆ/Tanjug/AP

Zarad ostvarenja tog cilja, nudio se čak da bude, kako je nedavno otkrila premijerka Ana Brnabić, predsednički kandidat SNS.

Sada se, izgleda, zamislio u ulozi čuvenog fudbalskog trenera Žoze Murinja, jednog od najtrofejnijih i najboljih na planeti. Ima i tim, u kom je, kaže, kapiten Miroslav Aleksić, potpredsednik NS.

- Narodnjaka u Skupštini ima 11, a podršku nam daje i Vladeta Janković, koji je ostao u našem poslaničkom klubu. Imam tu privilegiju da im budem trener, da radim s njima, pre svega s kapitenom Miroslavom Aleksićem. Ovaj tim će napraviti razliku kako u Skupštini tako i u srpskoj politici uopšte - ispričao je Jeremić u intervjuu za jedne od novina tajkuna Dragana Šolaka

Komentarišući Jeremićeva poređenja, analitičar Stevica Deđanski kaže:

- Jeremić je posebna vrsta političara. Njegovo uporište u biračkom telu je mizerno, ali to ga nikad nije sputavalo da sebe smatra predsednikom sveta, pa da moli da bude predsednički kandidat SNS, evo i do toga da bi da bude neki politički Murinjo. Iako mu tim nije ni za drugu ligu. Ambicije su jedno, realnost je drugo, ali srećno im bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading