SAM PRIZNAO! Ne gasi NALOGE pristalicima Aleksandra Vučića TVITER, već SRĐAN MILIVOJEVIĆ! Neverovatno šta čovek radi!

Autor:

Vesti

20.08.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvena mreža Tviter suspendovala je naloge nekolicine funkcionera Srpske napredne stranke, a iza svega stoji, kako je i sam priznao, Srđan Milivojević, predsednik IO DS-a.

SAM PRIZNAO! Ne gasi NALOGE pristalicima Aleksandra Vučića TVITER, već SRĐAN MILIVOJEVIĆ! Neverovatno šta čovek radi!

Foto: YouTube/Printscreen

Srđan Milivojević, narodni poslanik i predsednik IO Demokratske stranke priznao je da da stoji iza jučerašnjeg gašenja brojnih Tviter naloga koji podržavaju Aleksandra Vučića.

Ujedno, on je preuzeo krivicu i za masovno gašenje 3.000 naloga pristalica SNS sa ove društvene mreže pre dve godine, kada su opozicionari tvrdili da navodno to Tviter sam radi jer prepoznaje "botove" i kako su isticali "govor mržnje".

To što oni misle da mogu u parlamentu, očigledno ne mogu na Tviteru. Ovo vam samo govori koliko je zagađen medijski prostor u Srbiji – Tviter je sankcionisao ono što se odomaćilo u našem parlamentu i u svakodnevnoj komunikaciji - govorili su oni tada.

Međutim, Milivojević je juče priznao da je to njegovih ruku delo.

- Sa mnom radi jedna ozbiljna ekipa iz nekadašnjeg pokreta ‘Otpor’ i mi smo se okupili pre tri meseca i napravili plan kako da te naloge pogasimo, kao što je to učinjeno i prošli put kad je u jednom danu pogašeno nekoliko hiljada naloga botova SNS - odvalio je Milivojević i dodao:

Podsećamo, društvena mreža Tviter suspendovala je naloge nekolicine funkcionera Srpske napredne stranke, a najzaslužniji za to je, očigledno, Srđan Milivojević i to da bi sa ove društvene mreže uklonio svoje neistomišljenike. 

Podsetimo, Tviter je suspendovao nalog gradskog menadžera u Beogradu Miroslava Čučkovića, a uz njega poslanike i poslanice iz vladajuće partije. Bez naloga na ovoj društvenoj mreži su ostali i Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić, kao i bivši narodni poslanik iz Leštana, Miloš Terzić.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pedja

20.08.2022 09:06

Izdajnik i bot drugosrbijanske elite koji vrse opstrukciju svoje države.