DAJTE IM MEDALJU ZA LICEMERJE! Spin doktori iz Danasa prevazišli sebe: POKRENULI LAŽNU AFERU, A SAD NEMAJU KUD!

Autor:

Vesti

15.07.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid Danas, pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, mogao bi da dobije medalju za licemerstvo.

DAJTE IM MEDALJU ZA LICEMERJE! Spin doktori iz Danasa prevazišli sebe: POKRENULI LAŽNU AFERU, A SAD NEMAJU KUD!

Foto: Tanjug/youtube.com/printscreen

Spin doktori iz opozicionog tabloida Danas, koji vodi i uređuje Dragoljub Draža Petrović, a koji ne propušta da priliku da udari na vlast u Srbiji konstruišući lažne afere i vodeći hajku protiv, pre svih predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada su otišli korak dalje.

Poslednji u nizu primera pokazanog i dokazanog licemerstva Danasa je i naslovna strana od petka i prateći tekst posvećen Džihvanu Abazoviću, bratu premijera Crne Gore Dritana Abazovića.

Šolakovi propagandisti koji se lažno predstavljaju kao novinari, naime, objavili su tekst o starijem Abazoviću, koji je inače lekar, braneći ga od navodne medijske hajke.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Međutim, "stručnjaci" iz Danasa "zaboravili su" da su oni upravo pokrenuli temu koja se odnosi na novootvorenu kliniku starijeg Abazovića Biocell na Novom Beograd.

Pri tom, ni u kreiranju lažne afere u koju su pokušali da umešaju i Milica Đurđić, partnerku premijerke Srbije Ane Brnabić, nisu bili naročito kreativni i inovativni, pošto su naseli na lažne vesti Tabloida, koji vode osvedočeni hejteri Milovan Brkić i Predrag Popović.

Kada se podvuče crta, još jednom je pokazano i dokazano da takozvana medijska elita iz Danasa i sličnih medija neće prezati ni od čega, pa ni od prepisivanja informacija iz opskurnih medija, samo ako procene da bi to moglo da poljulja poverenje naroda u aktuelnu vlast u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading