BUGARIN UDARIO S LEĐA! Srbijo, dobro zapamti ovog poslanika VMRO: Žestoko napao predsednika, SMETA MU ŠTO JE VUČIĆ STAO U ODBRANU CELOG BALKANA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.07.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroparlamentarac iz redava bugarskog VMRO Angel Džambazki besprizorno je napao Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

BUGARIN UDARIO S LEĐA! Srbijo, dobro zapamti ovog poslanika VMRO: Žestoko napao predsednika, SMETA MU ŠTO JE VUČIĆ STAO U ODBRANU CELOG BALKANA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović/printscreen

Bugarski poslanik napao Aleksandra Vučića i Srbiju

Tokom rasprave pre nego što je usvojena Rezolucija o pristupanju Srbije u EU, o čemu je Republika već pisala, bugarski poslanik izneo je niz opštih mesta na račun Beograda optužujući vlast u Srbiji da predstavlja faktor destabilnosti na Zapadnom Balkanu.

Konkretno, bugarski poslanik optužio je Srbiju da "sponzoriše provokacije u BiH i na Kosovu", kao i da je "najveći saveznik Kremlja u Evropi".

Iste stavove Džambazki je ponovio i na Tviteru.

 

 

Da sve bude gore, on je naveo da je, što je posebna nebuloza, problem Kosova - Srbija i njene navodne stalne provokacije.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući Rezoluciju koja je izglasana u EP u kojoj se od Srbije traži da prizna Kosovo kao nezavisnu državu i uvede sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini, je rekao da su pojedini evroparlamentarci pokušali da izdejstvuju prekid pregovora Beograda i Brisela.

Nama je drago što to nije izglasano, jer bi bilo pogrešno da jeste. Hvala većini evroposlanika koji to nisu izglasali - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading