MACA POJELA JEZIK - Stefanović opet izbegao da priča o transkriptima: NEUSPEŠAN POKUŠAJ PRANJA MINISTRA ODBRANE

Autor:

Vesti

07.07.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O svemu priča, osim o tome da li je čitao transkripte prisluškivanih razgovora predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.

MACA POJELA JEZIK - Stefanović opet izbegao da priča o transkriptima: NEUSPEŠAN POKUŠAJ PRANJA MINISTRA ODBRANE

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ministar odbrane i nekadašnji ministar policije Nebojša Stefanović prvi put je bilo šta rekao o prisluškivanju Vučića. Međutim, po svom starom običaju, izbegao je da kaže bilo šta konkretno.

- Nikada nisam dao nalog da se prisluškuje predsednik Aleksandar Vučić, niti bilo ko iz njegove porodice, niti sam bio nadležan za operativna postupanja policije, niti sam počinio bilo kakvo krivično delo u izvršavanju svojih dužnosti - izjavio je Nebojša Stefanović i potom se obrušio na medije:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

- Drago mi je da postoji grupa medija koja svakodnevno prati svaku od mojih aktivnosti i koja je fascinirana mojim objavama na Instagramu, uz nezaobilazna nebulozna tumačenja svega što uradim.

U saopštenju koje je objavio na sajtu Ministarstva odbrane, iako se ova afera ni na koji način ne dotiče tog ministarstva, Stefanović, međutim, opet nije odgovorio na ono za šta ga je konkretno optužila njegova nekadašnja najbliža saradnica, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

Ni reč, naime, nije rekao o tome da li je čitao transkripte razgovora, što je, u stvari, glavna stvar koju mu je ona stavila na teret. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading