SAZNAĆE SE KO LAŽE! Ministar Stefanović i Dijana Hrkalović moraće da kažu sve što znaju!

Autor: Republika

Hronika

23.06.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji saradnici, a sada zaraćene strane, Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović, pozvani su u policiju.

SAZNAĆE SE KO LAŽE! Ministar Stefanović i Dijana Hrkalović moraće da kažu sve što znaju!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Ministarstvo odbrane

Nekada prvi čovek srpske policije, a sada ministar odbrane Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, pozvani su od strane Sektora unutrašnje kontrole (SUK) na informativni razgovor.

Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović su prethodnih dana iznosili međusobne optužbe i govorili o "prljavim poslovim" druge strane.

Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja - navodi se u saopštenju MUP, u kom se dodaje:

Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti - ističe se u saopštenju.

Njih dvoje su nekada blisko sarađivali, jer je upravo Stefanović doveo Hrkalovićevu u MUP i postavio je za državnog sekretara.

Dijana je iznela tvrdnje o tome da je Stefanović prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovom bratu Andreju pakovao aferu "Jovanjica" i lično štitio klan Veljka Belivuka. Kasnije, posle pisanja Republike o bliskim vezama sa narko klanom Darka Šarića i tome da je uterivao dugove za ovaj klan, Hrkalovićeva je istakla da je to istina.

To je sve tačno. On nama predstavlja da svaki korak preduzima u dogovoru sa predsednikom Vučićem, a u stvari ništa ga nije obaveštavao. Kada god bi se pojavila neka sumnja protiv njega, on bi se predstavljao kao žrtva - istakla je Dijana gostujući na tv Hepi.

Foto: printscreen

Hrkalovićeva optužila Stefanovića da je prisluškivao predsednika Vučića

Ministar Stefanović je umesto da odgovori na pitanje da li stoji iza afere prisluškivanja predsednika Vučića, govorio o ljubavnicima Dijane Hrkalović, na šta je ona imala spreman odgovor.

Njemu bi bilo bolje da ne izmišlja ništa, jer će njega da boli glava, ako ja krenem da pričam o ljubavnim vezama - poručila Dijana.

Jasno je da neko ne govori istinu, a njih dvoje će sada sva saznanja koja imaju morati da kažu na informativnom razgovoru u policiji, nakon čega ćemo možda saznati "kome su kratke noge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading