ZAKUKALE ŠOLAKOVE PUDLICE! Kesić i Vidojković našli rame za plakanje

Autor:

Vesti

16.06.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidojković se žali da ga prati policija jer su ga, gle čuda, legitimisali usred dana u centru Beograda, dok Kesić krivi vlast zbog otkazane priredbe.

ZAKUKALE ŠOLAKOVE PUDLICE! Kesić i Vidojković našli rame za plakanje

Foto: ST/estock

U istom danu zakukale su na sav glas zvezde glasila koja posluju u okviru "Junajted medije" Dragana Šolaka - kolumnista Marko Vidojković i voditelj Zoran Kesić.

Vidojković se, čini se, grčio, kao nekad ekspredsednički kandidat Saša Janković, pet dana i onda otvorio dušu, otkrivši da praktično pati od "delirijuma progona" jer ga je zaustavila policija i, zamislite čuda, legitimisala i za minut pustila, dok se Kesić izjadao što mu je otkazana priredba.

Obojica za te čudnovate okolnosti krive - pogodite koga! Pa vlast i to uglas - prvi s poslednje strane, a drugi s pete strane jučerašnjeg izdanja Danasa. 

PUKLA GUMA

Vidojković u kolumni "Interventna" počinje jadikovku time kako mu je, prošlog četvrtka, pukla guma kod Palilulske pijace.

Republika

Foto: youtube.com/Nova S

Marko Vidojković

On i (izvesni) Ivica su otišli do majstora, te kad je završena popravka, zbili su nekoliko "šala na račun predsednika, haha, hvala, doviđenja", te krenuli na pivo i razgovor.

- Idemo Svetogorskom, skrećemo u Dečansku, provlačimo se pored Doma armije do Francuske i krećemo nizbrdo, u koloni. Šest posle podne je. Negde kod Bucka opažam u retrovizoru interventni džip s uključenim rotacionim svetlima, otprilike šest kola iza nas. Nastavlja tom razdaljinom, međutim, kad sam nastavio Francuskom pored crkve, on pretiče sva kola koja su nas razdvajala i zaustavlja se pored mene - piše on.

DEBILNA PRIČA

Interventni policajac mu traži lična dokumenta. Pogledao je, piše, četiri kese pune đubreta "koje stoje tradicionalno iza prednjih sedišta svakog automobila koji je vozio".

Posle provere dokumenta je vratio. Ništa od drame.

- Debilna priča, je l' da? Zato mi je i trebalo pet dana da se nakanim da je podelim s vama. Dve su stvari zanimljive: na telefonu mi je ostala uključena lokacija, još od menjanja gume, a on je uporno rotirao plavim svetlima pola ulice, sve dok se nije nabio pored mene. I onda ništa, kao što i treba s uglednim i matorim novinarima poput nas dvojice. Nešto mi tu, ipak, i dalje smrdi - zaključio je Vidojković (?!).

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Kesić

Dok on bizarno sugeriše da ga prate, nižu se komentari da je zapravo otkrio elemente manije gonjenja. Njegov kolega Kesić kuka na sav glas u tekstu "Otkazao me čovek na najvišem nivou". Žali se što mu je otkazana predstava, za šta krivi lokalnu vlast u Subotici, bez ikakvih dokaza, i isto tako ocenjuje da je to gušenje slobode govora.

U kampanju se posle uključuju i ostali Šolakovi mediji, prenoseći ocene da je to "ogoljena diktatura".

Izliv važnosti na mozak 

U oba slučaja radi se, kaže za Srpski telegraf analitičar Stevica Deđanski, o izlivu umišljene važnosti u mozak:

- Vidojković, koji je pozivao na ubistvo dece, koji je ostavio utisak agresivca, sklonog porocima i, kako se priča, opijatima, očigledno pati od manije gonjenja. A što se tiče Kesića, nisam znao da, kao vrsni umetnik, mora da bude učesnik svakog festivala. Oni misle da će glupostima satanizovati vlast, a narod na njih gleda kao na dvorske lude

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
БојанР.

16.06.2022 07:58

Зар Видојковић и Кесић стварно мисле да су од неког великог значаја. Први да буде праћен адруги да буде забрањиван. Можда би првом требало одредити пратњу, али медицинску, док други има толико личног смисла за хумор (који му други пишу) као моја смедљива стара патика, па сам себе "забрањије". Све је то самореклама, у недостатку пажње јавности

Stanko

16.06.2022 09:38

Nisu oni pudle, oni su pravi carevi!!

Pipo

16.06.2022 09:56

Biljana suviše si jeftina,i ti, i Stevica ,i možete samo da prduckate o ova dva gospodina. Niste im ni do članaka i nikada nećete biti. Poz

Branka Met

16.06.2022 13:09

Vidojković je neprevaziđeni narcis, egocentrik i gluperda. U jednom trenutku kaže: "I onda ništa, kao što i treba s UGLEDNIM i matorim novinarima poput nas dvojice." Što reći i nezaplakati (naravno od smeha)!