PREMIJERKA ODGOVORILA ĐILASU: Vaš problem je što mislite da se svi "kopčamo na leđa"

Autor:

Vesti

02.06.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodala je da nije slepa kod očiju.

PREMIJERKA ODGOVORILA ĐILASU: Vaš problem je što mislite da se svi "kopčamo na leđa"

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na demanti predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa u kom je izjavio da "nije vlasnik Nove S". 

Republika

Foto: ST/V.Lukić

Dragan Đilas

Problem Đilasa, Multikoma, Multikom stranke, njihovih medija u njihovom direktnom ili indirektnom vlasništvu i onih koji su uz njih dok se istovremeno prave da su sa nama, je što misle da se svi "kopčamo na leđa" - navela je ona na Tviteru.

Premijerka je dodala da oni "nisu slepi kod očiju, već pristojni i strpljivi".

 

 

Podsetimo, premijerka Brnabić je nedavno govorila na konferenciji "World Minds", koja se po drugi put održala u Beogradu.

- Drago mi je što nastavljamo da pokazujemo da je Srbija jedan od evropskih lidera po tome kakve naučnike i inovatore imamo i koliko toga možemo da ponudimo svetu. Ovo je jedinstvena prilika za njih da se povežu sa najboljima na svetu i da to dodatno znanje, kreativnost i inovativnost donose u našu zemlju - rekla je ona tom prilikom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading