VUČIĆ: ŽIVIMO SA VELIKIM PRITISCIMA! Uspeli smo da zadržimo stav koji imamo od prvog dana!

Autor:

Vesti

29.05.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mi živimo sa velikim pritiscima svaki dan, i da je neverovatna potreba svih da vode politiku Srbije.

VUČIĆ: ŽIVIMO SA VELIKIM PRITISCIMA! Uspeli smo da zadržimo stav koji imamo od prvog dana!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

- Ja verujem da je važno da ljudi u Srbiji znaju da nije lako voditi samostalnu i suverenu politiku. Dokle ćemo moći tako to nije jednostavno reći. Ali posle 90 dana uspeli smo da zadržimo svoj stav koji smo imali od prvog dana - navodi Vučić.

- Ti pritisci su naravno zloupotreba svega, i pre svega će se ticati KiM. I upravo zato da se ne ostavi kao presedan to Kosovsko rešenje o kome su govorili. Zato je važno Srbiji što je moguće pre naterati sporazum sa Albancima, pre svega o priznanju - rekao je u obraćanju medijima nakon obilaska skladišta robnih rezervi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zeljko

29.05.2022 15:09

Svojim stavom od početka Vučić je dokazao EU i ostatku sveta da je jači politički od bivše srpske vlasti, da neće da poklekne pred pritiskom i oni to sada poštuju, ozbiljnije gledaju na Srbiju.